Yhteydenotto ja ajanvaraus

Varaa aikasi tapaamiseen:
sähköpostitse kmp@ajatustila.fi,
puhelimitse 050 5299 532 (klo 9-19 välillä, myös iltaisin ja viikonloppuisin)
tai netissä tästä.

* Yhteydenotto ei vielä velvoita ajan varaamiseen.


Image

Kuva: Pirita Aho

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia auttaa löytämään uusia näkökulmia ja vaihtoehtoisia tapoja katsoa elämää ja ohjaa parempaan tulevaisuuteen.


Ole yhteydessä, olen täällä sinua varten.

Yritys


Tmi Ajatustila
Y-tunnus: 3102545-4
Kirsimarja Monto-Puusti
Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki
kmp@ajatustila.fi
050 5299 532

Etävastaanotto


Etävastaanotto on kätevä tapa käydä vastaanotolla missä vain oletkin yhteyden päässä. Eävastaanottoa varten voit varata ajan normaalisti ajanvarausjärjestelmästä tai sähköpostitse kmp@ajatustila.fi. Etävastaanottoa varten saat sähköpostitse linkin, jota klikkaamalla pääset suoraan terapeutin kanssa suojattuun videoyhteyteen kun tapaaminen alkaa.

Tarvitset ainoastaan puhelimen tai tietokoneen internetyhteydellä, linkin klikkaminen riittää, eikä sinun tarvitse asentaa uusia ohjelmia tai kirjautua minnekään sivustolle.

Käyttöohje Ajatustilan etäterapiapalveluun

  1. Varaa aikasi normaalisti,
    sähköpostitse kmp@ajatustila.fi,
    puhelimitse 050 5299 532 (klo 9-19 välillä, myös iltaisin ja viikonloppuisin)
    tai netissä tästä.
  2. Etävastaanottoa varten tarvitset älypuhelimen tai tietokoneen internetyhteydellä. Suosittelen kuulokkeita äänenlaadun parantamiseksi.
  3. Sinulle tulee linkki sähköpostiisi hetkeä ennen tapaamista. Linkkiä klikkaamalla pääset etäyhteyteen terapeutin kanssa.

Ajanvaraus


Ole hyvä ja varaa aika ajanvarausjärjestelmän kautta tästä linkistä tai sähköpostitse kmp@ajatustila.fi.

Nettiajanvarauksessa vaihtoehdot:
Yksilöterapia 60 min ja 90 min,
pariterapia 60min ja 90min,
ryhmävalmennus 120 min.

Olen tavattavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tapaaminen järjestyy nopeasti ja joustavalla aikataululla. Kun olemme sopineet tapaamisajan, annan sinulle tarkemmat saapumisohjeet. Rauhallinen toimitilani on hyvien yhteyksien päässä Kalasatamassa, Lindström-talossa, Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki. Sekä Kalasataman että Sörnäisten metroasemat ja bussipysäkit ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Lähialueella on  paljon myös 2 h:n pysäköintipaikkoja. (linkki karttaan)

Yhteydenotot


Yhteydenotot sähköpostitse kmp@ajatustila.fi, aikoja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Yhteydenotto ei vielä velvoita ajan varaamiseen. Vastaan tiedusteluihin mielelläni myös puhelimitse 050 5299 532 klo 9-19 välillä.

Ajan peruutus


Jos et pääse sovittuun tapaamiseen, muista perua varattu aika viimeistään klo 8 käyntipäivänä. Ilman ilmoitusta laskutetaan normaali käyntimaksu. Peruutuksen voit tehdä myös tekstiviestillä numeroon 050 5299 532.